Over ons

Wij zijn Zuid-West Occasions in Middelburg.

Welkom bij Zuid-West Occasions in Middelburg, uw betrouwbare adres voor kwaliteitsauto’s sinds onze oprichting. We streven ernaar om een breed assortiment aan occasions aan te bieden. Bij ons staat de persoonlijke ervaring van auto kopen centraal, ondersteund door een deskundig team dat streeft naar betrouwbare service. Ons aanbod varieert van economische stadsauto’s tot luxe sedans, zodat er voor ieder wat wils is.

Onze klanten waarderen de transparante wijze waarop wij zaken doen en de hoge kwaliteit van onze voertuigen. Elk voertuig in onze voorraad ondergaat een grondige inspectie. We begrijpen dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is en nemen daarom de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u door het aankoopproces te leiden.

Daarnaast bieden we realistische prijzen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aan die passen bij verschillende financiële situaties. Bezoek Zuid-West Occasions en ontdek zelf waarom wij de favoriete keuze zijn voor occasions in Middelburg. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze familie van tevreden klanten

Stock image
Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten
Ontdek zelf wat wij u kunnen bieden.
U bent altijd welkom in onze showroom

Zuid-West Occasions

Nieuwe Kleverskerkseweg 5

4338 PP Middelburg