Services

Garantie op maat

Onze op maat gemaakte garantiepakketten zijn ontworpen om u maximale gemoedsrust te bieden.

Of het nu gaat om een compacte stadsauto, een luxe sedan of een krachtige SUV, wij zorgen ervoor dat uw garantie de dekking biedt die past bij de specifieke behoeften van uw voertuig. 

Stock image
Stock image

Auto inkoop

Zoek niet verder voor een nieuwe auto en ruil uw huidige voertuig bij ons in! Bied nu uw auto ter inkoop aan als u overtuigd bent dat deze een waardevolle toevoeging is aan ons assortiment.

Wij zijn actief op zoek naar kwaliteitsauto’s en garanderen een eerlijke, marktconforme prijs voor uw voertuig.

Zoekopdracht

Heeft u een grondige zoektocht door onze uitgebreide voorraad ondernomen, maar toch niet het exacte voertuig gevonden dat aan al uw wensen en eisen voldoet?

Geen zorgen, wij staan klaar om u verder te helpen

Stock image
Stock image

Verzekeren

Met onze online service sluit u moeiteloos uw autoverzekering af. Dankzij onze vergelijkingstool selecteert u uit meer dan 30 topverzekeringen de optie die het best bij u past, zodat u meteen verzekerd op pad kunt. Het afsluiten van uw verzekering gebeurt volledig online en is gegarandeerd veilig.

100% veilig online afsluiten.

Transport

Dankzij onze eigen transportafdeling bieden wij de unieke service om uw auto op afstand te leveren. Dit betekent dat, ongeacht waar u zich bevindt, wij de mogelijkheid hebben om uw aangeschafte voertuig direct aan uw voordeur af te leveren.

Ons toegewijde team zorgt voor een veilig en efficiënt transportproces, vanaf het moment van aankoop tot aan de levering bij u thuis. 

Stock image
Stock image

Export

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aankoop van uw auto, maar bieden we ook een uitgebreide service voor de export van voertuigen.

Wij verzorgen alle benodigde exportdocumenten, douane papieren, en regelen een 14-daags kentekenbewijs inclusief verzekering.

Wilt u meer weten over onze auto's of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten
Ontdek zelf wat wij u kunnen bieden.
U bent altijd welkom in onze showroom

Zuid-West Occasions

Nieuwe Kleverskerkseweg 5

4338 PP Middelburg